Jolanta Kowalska

Afiliacje


Publikacje

Lp. tytuł autorzy wydawnictwo
  1. Wpływ zmiany składu surowcowego i warunków przechowywania na właściwości fizyczne napoju kakaowego w proszku Jolanta Kowalska, Ewa Majewska, Andrzej Lenart, Maria Bieniek Acta Agrophysica [Acta Agroph.] 2013, 20, 1, 91-102
  2. Analiza wybranych właściwości fizycznych i chemicznych kakaowych produktów w proszku o zmodyfikowanym składzie surowcowym Jolanta Kowalska, Elżbieta Sewastianowicz, Ewa Majewska, Beata Drużyńska, Marta Ciecierska, Dorota Derewiaka Acta Agrophysica [Acta Agroph.] 2015, 22, 2, 151-164
  3. Rehydration properties of hybrid method dried fruit enriched by natural components H. Kowalska, A. Marzec, J. Kowalska, A. Ciurzyńska, M. Bialik, A. Lenart International Agrophysics 2018, 32, 2, 175-182