Agata Marzec
Afiliacje
- Katedra Inżynierii Żywności i Organizacji Produkcji, Wydział Nauk o Żywności, SGGW ul. Nowoursynowska 159c, 02-776 Warszawa
Publikacje
Lp. tytuł autorzy wydawnictwo- Wpływ wstępnego odwadniania osmotycznego na wybrane właściwości rehydracyjne suszonych jabłek Hanna Kowalska, Agata Marzec, Katarzyna Omen: Acta Agrophysica [Acta Agroph.] 2012, 19, 1, 65-76
- Wpływ rodzaju i zawartości tłuszczu na właściwości akustyczne ciastek kruchych Agata Marzec, Hanna Kowalska, Sylwia Suwińska: Acta Agrophysica [Acta Agroph.] 2012, 19, 3, 611-620
- Extruded bread classification on the basis of acoustic emission signal with application of artificial neural networks I. Świetlicka, S. Muszyński, A. Marzec: International Agrophysics 2015, 29, 2, 221-229
- Rehydration properties of hybrid method dried fruit enriched by natural components H. Kowalska, A. Marzec, J. Kowalska, A. Ciurzyńska, M. Bialik, A. Lenart: International Agrophysics 2018, 32, 2, 175-182