Urszula Gawlik-Dziki

Informacje o zatrudnieniu

Department of Biochemistry and Food Chemistry, University of Life Sciences

Afiliacje


Publikacje

Lp. tytuł autorzy wydawnictwo
  1. Physicochemical and grinding characteristics of dragonhead seeds D. Dziki, A. Miś, B. Gładyszewska, J. Laskowski, S. Kwiatkowski, U. Gawlik-Dziki International Agrophysics 2013, 27, 4, 403-408
  2. Physical properties of gluten-free bread caused by water addition R. Różyło, D. Dziki, U. Gawlik-Dziki, G. Cacak-Pietrzak, A. Miś, S. Rudy International Agrophysics 2015, 29, 3, 353-364
  3. Physical and antioxidant properties of gluten-free bread enriched with carob fibre R. Różyło, D. Dziki, U. Gawlik-Dziki, B. Biernacka, M. Wójcik, A. Ziemichód International Agrophysics 2017, 31, 3, 411-418
  4. Simulation of the process kinetics and analysis of physicochemical properties in the freeze drying of kale D. Dziki, R. Polak, S. Rudy, A. Krzykowski, U. Gawlik-Dziki, R. Różyło, A. Miś, M. Combrzyński International Agrophysics 2018, 32, 1, 49-56