Współpraca
A. Oniszczuk
Publikacje
Lp. autorzy tytuł czasopismo- Oniszczuk A., Wójtowicz A., Oniszczuk T., Wiącek D., Olech M., Nowak R., Waksmundzka-Hajnos M.: Quantitation of phenolic compounds in gluten-free precooked rice pasta (2016 r.) 11th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant & Climate, Lublin 26-28.09.2016 r. 2016, 160-160
- Oniszczuk A., Wójtowicz A., Oniszczuk T., Olech M., Nowak R., Wojtunik K., Klimek M., Krawczyk W., Hajnos M.: Extruded corn gruels containing linden flowers: quantitation of phenolic compounds and selected quality characteristics (2015 r.) Open Chemistry 2015, Vol. 13, 1, 1209-1217
- Waksmundzka-Hajnos M., Oniszczuk A., Oniszczuk T., Hajnos M.: HPLC of flavonoids (2010 r.) Chromatographic Science Series "High performance liquid chromatography in phy-tochemical analysis" Vol. 102, Part II, Chapter 21, 535-561 - Wydawnictwo CRC Press Taylor&Francis Group