Współpraca

 Agnieszka Wójtowicz

Publikacje

Lp. autorzy tytuł czasopismo
  1. Oniszczuk A., Wójtowicz A., Oniszczuk T., Wiącek D., Olech M., Nowak R., Waksmundzka-Hajnos M.:  Quantitation of phenolic compounds in gluten-free precooked rice pasta (2016 r.) 11th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant & Climate, Lublin 26-28.09.2016 r. 2016, 160-160
  2. Wójtowicz A., Oniszczuk T., Mitrus M., Kręcisz M., Mościcki L., Kasprzycka A., Lalak J., Tys J.:  Application of extrusion-cooking for utilization of various cereal waste-bran in snacks (2016 r.) 11th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant & Climate, Lublin 26-28.09.2016 r. 2016, 66-66
  3. Oniszczuk A., Wójtowicz A., Oniszczuk T., Olech M., Nowak R., Wojtunik K., Klimek M., Krawczyk W., Hajnos M.:  Extruded corn gruels containing linden flowers: quantitation of phenolic compounds and selected quality characteristics (2015 r.) Open Chemistry 2015, Vol. 13, 1, 1209-1217
Pokaż wszystkie publikacje
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies.

This webpage is using cookies. Without browser configuration change cookies will be saved on your computer. You can change your browser configuration to avoid saving cookies on your end device.
Rozumiem / OK