Współpraca
Barbara Dyki
Publikacje
Lp. autorzy tytuł czasopismo- Konopacka D., Cybulska J., Zdunek A., Dyki B., Machlańska A., Celejewska K.: The combined effect of ultrasound and enzymatic treatment on the nanostructure, carotenoid retention and sensory properties of ready-to-eat carrot chips (2017 r.) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2017, Vol. 85, 427-433
- Pieczywek P., Cybulska J., Dyki B., Konopacka D., Mieszczakowska-Frąc M., Zdunek A.: New image analysis method for the estimation of global and spatial changes in fruit microstructure. (2016 r.) International Agrophysics 2016, Vol. 30, 2, 219-229
- Siucińska K., Dyki B., Murgrabia A., Pieczywek P., Konopacka D.: Ocena zmian struktury suszonej tkanki wiśni poddanej wstępnie obróbce osmotycznej wspomaganej ultradźwiękami (2015 r.) Żywność. Nauka. Technologia. Jakość. 2015, Vol. 3, 100, 123-137