Konopacka D., Cybulska J., Zdunek A., Dyki B., Machlańska A., Celejewska K.:
The combined effect of ultrasound and enzymatic treatment on the nanostructure, carotenoid retention and sensory properties of ready-to-eat carrot chips (2017 r.)
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2017,
Vol. 85,
427-433
Pieczywek P., Cybulska J., Dyki B., Konopacka D., Mieszczakowska-Frąc M., Zdunek A.:
New image analysis method for the estimation of global and spatial changes in fruit microstructure. (2016 r.)
International Agrophysics
2016,
Vol. 30,
2,
219-229
Siucińska K., Dyki B., Murgrabia A., Pieczywek P., Konopacka D.:
Ocena zmian struktury suszonej tkanki wiśni poddanej wstępnie obróbce osmotycznej wspomaganej ultradźwiękami (2015 r.)
Żywność. Nauka. Technologia. Jakość.
2015,
Vol. 3,
100,
123-137