Współpraca

 Anna Kotlarz

Informacje o zatrudnieniu

Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie


Publikacje

Lp. autorzy tytuł czasopismo
  1. Kotlarz A., Sujak A., Strobel W., Grzesiak W.:  Chemical composition and nutritive value of protein of the pea seeds-effect of harvesting year and variety. (2011 r.) Vegetable Crops Research Bulletin 2011, Vol. 75, 57-69
  2. Podleśny J., Strobel W., Podleśna A., Kotlarz A.:  Wpływ terminu zbioru na plon i skład chemiczny nasion zróznicowanych odmian łubinu wąskolistnego (2010 r.) Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych 2010, 550, 121-129 
  3. Kotlarz A., Podleśny J., Strobel W.:  Zawartość wybranych aminokwasów egzogennych w białku nasion łubinu wąskolistnego w zależności od typu odmiany i terminu siewu. (2009 r.) Acta Agrophysica 2009, 170, Vol. 14(1), 115-123 
  4. Podleśny J., Strobel W., Kotlarz A.:  Effect of Sowing Date on the Yield and Chemical Composition of Seeds of Various Genotypes of Yellow Lupine. (2008 r.) Polish Journal of Environmental Studies 2008, Vol. 17, 263-270 
  5. Strobel W., Tys J., Sujak A., Gagoś M., Żak W., Kotlarz A., Rybacki R.:  Wpływ technologii zbioru na zawartość chlorofili i karotenoidów w nasionach rzepaku, wytłokach i oleju. (2006 r.) Rośliny Oleiste. Oilseed Crops 2005, 479-488 (Publikacja nie wykazana w latach ubiegłych ) 
  6. Sujak A., Kotlarz A., Strobel W.:  Compositional and nutritional evaluation of several lupin seeds. (2006 r.) Food Chemistry 2006, 98, 711-719 
  7. Sujak A., Strobel W., Kotlarz A., Petkov K.:  Spektroskopowe badania właściwości fizyko-chemicznych śruty łubinowej jako wskaźnika jej wartości pokarmowej (2004 r.) III Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Agrofizycznego, Lublin, 27-29.09.2004 r. 2004,
Pokaż wszystkie publikacje