Kotlarz A., Sujak A., Strobel W., Grzesiak W.:
Chemical composition and nutritive value of protein of the pea seeds-effect of harvesting year and variety. (2011 r.)
Vegetable Crops Research Bulletin
2011,
Vol. 75,
57-69
Podleśny J., Strobel W., Podleśna A., Kotlarz A.:
Wpływ terminu zbioru na plon i skład chemiczny nasion zróznicowanych odmian łubinu wąskolistnego (2010 r.)
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych
2010, 550, 121-129
Kotlarz A., Podleśny J., Strobel W.:
Zawartość wybranych aminokwasów egzogennych w białku nasion łubinu wąskolistnego w zależności od typu odmiany i terminu siewu. (2009 r.)
Acta Agrophysica
2009, 170, Vol. 14(1), 115-123
Podleśny J., Strobel W., Kotlarz A.:
Effect of Sowing Date on the Yield and Chemical Composition of Seeds of Various Genotypes of Yellow Lupine. (2008 r.)
Polish Journal of Environmental Studies
2008, Vol. 17, 263-270
Strobel W., Tys J., Sujak A., Gagoś M., Żak W., Kotlarz A., Rybacki R.:
Wpływ technologii zbioru na zawartość chlorofili i karotenoidów w nasionach rzepaku, wytłokach i oleju. (2006 r.)
Rośliny Oleiste. Oilseed Crops
2005, 479-488 (Publikacja nie wykazana w latach ubiegłych )
Sujak A., Kotlarz A., Strobel W.:
Compositional and nutritional evaluation of several lupin seeds. (2006 r.)
Food Chemistry
2006, 98, 711-719
Sujak A., Strobel W., Kotlarz A., Petkov K.:
Spektroskopowe badania właściwości fizyko-chemicznych śruty łubinowej jako wskaźnika jej wartości pokarmowej (2004 r.)
III Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Agrofizycznego, Lublin, 27-29.09.2004 r.
2004,