Współpraca

 M. Włodarczyk-Stasiak

Publikacje

Lp. autorzy tytuł czasopismo
  1. Włodarczyk-Stasiak M., Mazurek A., Jamroz J., Hajnos M., Sokołowska Z.:  Influence of physico-chemical modification of waxy corn starch on changes in its structure (2017 r.) Food Hydrocolloids 2017, Vol. 70, 201-210
  2. Sujka M., Sokołowska Z., Hajnos M., Włodarczyk-Stasiak M.:  Characterization of pore structure of rice grits extrudates using mercury intrusion porosimetry, nitrogen adsorption and water vapour desorption methods (2016 r.) Journal of Food Engineering 2016, Vol. 190, 147-153
Pokaż wszystkie publikacje
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies.

This webpage is using cookies. Without browser configuration change cookies will be saved on your computer. You can change your browser configuration to avoid saving cookies on your end device.
Rozumiem / OK