Współpraca

 Bartosz Sołowiej

Informacje o zatrudnieniu

Department of Milk Technology and Hydrocolloids, Faculty of Food Sciences and Biotechnology, University of Life Sciences in Lublin, ul. Skromna 8, 20-704 Lublin, Poland

Publikacje

Lp. autorzy tytuł czasopismo
  1. Mierczyńska J., Cybulska J., Sołowiej B., Zdunek A.:  Effect of Ca2+, Fe2+ and Mg2+ on rheological properties of new food matrix made of modified cell wall polysaccharides from apple. (2015 r.) Carbohydrate Polymers 2015, Vol. 133, 547-555
Pokaż wszystkie publikacje
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień przeglądarki dotyczących cookies.

This webpage is using cookies. Without browser configuration change cookies will be saved on your computer. You can change your browser configuration to avoid saving cookies on your end device.
Rozumiem / OK