Agnieszka Wójtowicz

Afiliacje


Publikacje

Lp. tytuł autorzy wydawnictwo
  1. Effect of natural fibres on the mechanical properties of thermoplastic starch T. Oniszczuk, A. Wójtowicz, L. Mościcki, M. Mitrus, K. Kupryaniuk, A. Kusz, G. Bartnik International Agrophysics 2016, 30, 2, 211-218
  2. Moisture sorption characteristics of extrusion-cooked starch protective loose-fill cushioning foams M. Combrzyński, L. Mościcki, A. Kwaśniewska, T. Oniszczuk, A. Wójtowicz, B. Sołowiej, B. Gładyszewska, S. Muszyński International Agrophysics 2017, 31, 4, 457-463
  3. Chleb z pszenicy durum: schemat wytwarzania oraz charakterystyka jakości tradycyjnego algierskiego chleba Khobz Eddar Hayat Bourekoua, Fairouz Djeghim, Leila Benatallah, Mohammed Nasreddine Zidoune, Agnieszka Wójtowicz, Grzegorz Łysiak, Renata Różyło Acta Agrophysica [Acta Agroph.] 2017, 24, 3, 405-417
  4. Wpływ warunków wytwarzania oraz stężenia wodnych i mlecznych roztworów na lepkość dynamiczną bezglutenowych kleików kukurydziano-żurawinowych of corn-cranberry gluten-free instant gruels Magdalena Kręcisz, Agnieszka Wójtowicz Acta Agrophysica [Acta Agroph.] 2018, 25, 2, 227-238