Rutkowski K., Zdunek A., Adamiak A., Kurenda A.:
Application of biospeckle method for monitoring the bull’s eye rot development and quality changes of apples after various storage methods (2012 r.)
International Conference Of Agricultural Engineering, Cigr-Ageng2012,Valencia 8-12.07.2012 r.
2012,
Adamiak A., Zdunek A., Kurenda A., Rutkowski K.:
Application of the Biospeckle Method for Monitoring Bull’s Eye Rot Development and Quality Changes of Apples Subjected to Various Storage Methods-Preliminary Studies. (2012 r.)
Sensors
2012,
Vol. 12,
3215-3227
Zdunek A., Cybulska J., Konopacka D., Rutkowski K.:
Evaluation of apple texture with contact acoustic emission detector: a study on performance of calibration models (2011 r.)
Journal of Food Engineering
106(2011), 80-87nn
Zdunek A., Cybulska J., Konopacka D., Rutkowski K.:
Inter-laboratory analysis of firmness and sensory texture of stored apples (2011 r.)
International Agrophysics
2011,
Vol. 25,
1,
67-75
Zdunek A., Cybulska J., Konopacka D., Rutkowski K.:
Assessment of Apple Texture Using Contact Acoustic Emission Detector (CAED) (2010 r.)
28th International Horticultural Congress, Lisboa, 2010 r.
2010,
100-100
Zdunek A., Cybulska J., Konopacka D., Rutkowski K.:
New contact acoustic emission detector for texture evaluation of apples (2010 r.)
Journal of Food Engineering
2010,
Vol. 99,
83-91
Cybulska J., Zdunek A., Konstankiewicz K., Konopacka D., Rutkowski K.:
Sensoryczna i instrumentalna analiza tekstury jabłek (2009 r.)
VII Konferencja Naukowa z cyklu: Jakość i bezpieczeństwo żywności nt.: "Kształtowanie jakości żywieniowej w procesach technologicznych", Wydział Nauk o Żywności SGGW, Warszawa, 3-4.12.2009 r.
2009,