Dziki D., Cacak-Pietrzak G., Gawlik-Dziki U., Świeca M., Miś A., Różyło R., Jończyk K.:
Physicochemical Properties and Milling Characteristics of Spring Wheat from Different Farming Systems (2017 r.)
Journal of Agricultural Science and Technology
2017,
Vol. 19,
6,
1253-1266
Dziki D., Cacak-Pietrzak G., Gawlik-Dziki U., Świeca M., Miś A., Różyło R., Jończyk K.:
Physicochemical properties and grinding characteristics of spring wheat from different farming systems (2016 r.)
11th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant & Climate, Lublin 26-28.09.2016 r.
2016,
79-79
Gondek E., Nawrocka A., Jakubczyk E., Cacak-Pietrzak G., Grabowski A.:
Analiza zależności pomiędzy cechami fizycznymi ziarna pszenicy. (2015 r.)
Międzynarodowa Konferencja Naukowa „Inżynieria rolnicza w ochronie i kształtowaniu środowiska” (Jubileusz 45-lecia Wydziału Inżynierii Produkcji UP w Lublinie), Lublin, 23-24.09.2015 r.
2015,
Różyło R., Dziki D., Gawlik-Dziki U., Cacak-Pietrzak G., Miś A., Rudy S.:
Physical properties of gluten-free bread caused by water addition (2015 r.)
International Agrophysics
2015,
Vol. 29,
3,
353-364
Dziki D., Cacak-Pietrzak G., Miś A., Jończyk K., Gawlik-Dziki U.:
Influence of wheat kernel physical properties on the pulverizing process. (2014 r.)
Journal of Food Science and Technology
2014,
Vol. 51,
10,
2648-2655